Info článek

12.04.2011 13:38

Začátkem roku byly úspěšně zrekonstruovány obě jazykové učebny. Všechny děti tak mají možnost během vyučovacích hodin využívat moderní interaktivní audio-systém, díky kterému je pro ně výuka cizích jazyků zábavnější. Máme velkou radost, že se tento dílčí projekt – také zásluhou KRPŠ - podařilo dovést poměrně rychle k úspěšnému konci. KRPŠ přispěl více než polovinou nákladů na rekonstrukci a vybavení, konkrétně 45.000,- Kč. Vybraná firma garantuje záruční i pozáruční servis, včetně průběžné obměny dílčích komponentů s využitím částečného, či úplného financování z evropských grantů v letech následujících. Díky této skutečnosti by měly učebny sloužit dlouhá léta a nemělo by již dojít k jejich vyřazení z provozu v důsledku únavy materiálu, jako v minulém roce (po cca 9-ti letech provozu). Zda nedojde k opětnému vandalismu ( přeřezané dráty v jedné z učeben totiž nelze při nejlepší vůli přičítat na vrub zubu času…), můžeme jen doufat….a vychovávat zodpovědně své ratolesti….
Od posledních třídních schůzek dále byly z fondu kromě tradičních dobrůtek zakoupeny knížky pro prvňáčky a jejich první společné čtení….
Všechny tyto akce, které zpříjemňují našim dětem školní povinnosti, mohou probíhat díky vám, rodičům. A především díky vašim finančním příspěvkům do fondu KRPŠ. Dobrovolným mimořádným příspěvkům se meze nekladou…:-) – číslo účtu : 21 00 12 50 02 / 2010.

DĚKUJEME !

 

Kontakt

Klub rodičů a přátel při ZŠ Dubeč Starodubečská 413
Praha 10 Dubeč
IČO:26526565
č.ú. 2100125002/2010